Hakkımızda dediğime bakmayın aslında hakkımda...
Adım Oral soyadım ÜNAL. 8 Nisan 1992 doğumluyum. Lise mezunuyum. Yani üniversite sınavına girdim bu yıl ilk defa. İdare eder bir sonuç aldım. Bakalım tercihlerim belli... Kazanabilecek miyim?
Lise 1'den beri programlamayla ilgilenmekteyim. Amatör bir kaç çalışmamdan sonra ilk oldu dediğim projem www.trscripts.com adresindeki script sitemdir. O sistem ile başladım sonrasında trkodlama.com ve yeniurl.com ile devam ettim. TR Kodlama hariç sitelerimle ilgilenmedim hiç. Bundan sonrada pek ilgileneceğimi sanmıyorum açıkcası.
Şu anda I.D.A.S Bilgi Teknolojileri'nde çalışıyorum. Bir takım projeler yürütüyoruz. Bu projelerinde başarılı olacağını umuyorum.
Ayrıca Freelance olarak çalışıyorum ama komple sistem çapında değilde var olan sistemleriniz üzerinde değişiklikler yapıyorum. Çünkü o kadar vaktim yok. Ama zaman sizin için sorun olmayacaksa benim için hiç olmaz. Günde 3 saatimi Freelance projelere ayırabilirim.
Hakkımda daha fazla öğrenmek istediğiniz birşey varsa çekinmeden Özel Mesaj aracılığıyla sorabilirsiniz.

News