Skip to content

ÜTOPYA ONLINE İle Oyun Oynayarak Para Kazanın ve ÜTOPYA HESAPLAMA ARACI

Merhaba arkadaşlar,

İlginç bir fikire denk geldim. Süt sağın para kazanın mantığı üzerine oturtulmuş. Para yatırmazsan asla para kazanamayağın ama sanki kazanacakmışsın gibi bir izlenim uyandırıyor.

İşleyişi ile ilgili epey bilgi sahibi oldum. Sistem güvenilir deniliyor ama henüz anlamış değilim. Ama merak edenler girip kurcalayabilirler.

ÜTOPYA ONLINE HESAPLAMA

Ütopya Online saatlik süt üretiminizle saatlik, günlük, haftalık ve aylık kazandığınız TL ve ÜT’leri hesaplayan bir araç hazırladık. Ayrıca üretiminize bağlı olarak hangi ineği ne kadar zaman içerisinde alabilirsiniz, onun da bilgisini yaklaşık olarak veriyor bu aracımız. Ütopya Hesaplama aracımıza şu adresten erişebilirsiniz: trkodlama.com/utopya_online

ÜTOPYA ONLINE’A ÜYE OLUN!

Ütopya Online’a üye olmak için buraya tıklayınız.

Dikkat! Linke tıkladığınız andan itibaren utopya.online web sitesi ile ilgili yaşayabileceğiniz ödeme vs. problemleri ile ilgili hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.

TR Kodlama GitHub'da!

TR Kodlama'da yer alan makaleleri GitHub üzerinden düzenleyebileceğinizi biliyor muyudunuz? Harika değil mi? Bu makale ile ilgili düzenleme yapmak isterseniz aşağıdaki butona tıklayınız!

GitHub'da Görüntüle ve Düzenle!